NM BILAR AB

Bland de största i Örebro län
på begagnade bilarVi försöker hela tiden utvecklas och satsar framåt där vår styrka är vårt breda sortiment samtidigt som vi satsar mycket på nöjda kunder. Kunden ska känna sig väl omhändertagen hos oss.

Vår personal är kunnig och engagerad och bryr sig verkligen om kunden. Bland annat har.


MILJÖ OCH KVALITET

Vi arbetar regelbundet med miljö och kvalitet. För oss är det viktigt att såväl anställda som miljön mår bra. Därför försöker vi alltid sträva efter ett arbetssätt där miljön tar så lite skada som möjligt. Förutom återvinning och återanvändning försöker vi alltid ha miljö och kvalitet i fokus.

 

Vårt kvalitetsarbete ska utföras i linje med de lagar och krav som finns gällande kvalitet för att uppnå en hög kundnöjdhet. Men kvalitet innebär inte endast nivån på våra produkter hos LAGA, utan även vad vi levererar för bemötande och kompetens ut mot kund samt vår personals välmående. Vi anser att om vår personal trivs och mår bra kommer det också lysa igenom i deras arbete.

 

För att vi ska kunna följa de riktlinjer och krav som finns på vårt arbete tycker vi att det är viktigt att vår personal har rätt kompetens. Därför utbildas de för att bli mer miljö- och kvalitetsmedvetna så att vi hela tiden kan utvecklas.