Finansiering

MyMoney jobbar hårt för att din låneansökningsprocess ska bli så smidig som möjligt. Några av våra stora fördelar är att du inte behöver någon kontantinsats i samband med lånet och du kan räkna med snabba utbetalningar. Du kan utan problem använda dig av BankID för att signera ditt lånelöfte. Lite smidigare än att vänta på traditionell post och fysiska papper.

Här är några av fördelarna med att ansöka om billån hos MyMoney:

  • Enkel och snabb ansökningsprocess
  • Snabba utbetalningar
  • Svar på ansökan inom 24 timmar
  • Experter på billån hjälper dig
  • Du kan ansöka utan kontantinsats

 är ett svenskt finansbolag som grundades 2010 i Helsingborg. Vi jobbar med olika finansiella tjänster och produkter både till privatpersoner och företag i hela Sverige.

Vi har två huvudsakliga affärsområden, Privatlån och Säljfinans. Inom Privatlån samarbetar vi bland annat med alla de stora låneförmedlarna i Sverige och inom Säljfinans erbjuder vi olika betalningslösningar till detaljhandeln. Vi är bland annat särskilt fokuserade på bilbranschen och och genom mångårig kunskap från bilbranschen har vi utvecklat produkter som gör det smidigt för dig som kund att finansiera ditt köp.

MoneyGo är ett företag med bra tillväxt och vi har många nya samarbeten och roliga projekt på gång. Huvudägare i MoneyGo AB är Svea Ekonomi AB som finns i flertalet europeiska länder.


“MoneyGo erbjuder bra lån och finansiering till många och ska på ett enkelt sätt finnas tillhands när behovet av pengar uppstår.”